Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için belirli yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki kötü, yangın, tül vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu aksi koşulların sair katlara intikalini çelmek veya kabil olduğu denli geciktirmektir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile ivedili yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı zaman doğrulama yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı beşer sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı Yangın çıkış kapısı istanbul malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Bu sebeple bina zarfında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele alındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Zatî verileriniz, işçilikbu ışıklandırma Metni’nde belirtilmiş olan yalnızçlar doğrultusunda doldurmuş olduğunuz E-Bülten kayıt formu aracılığıyla toplanmaktadır. Ferdî verileriniz Kanun kapsamında yalınlık rızanızın tuzakınması hukuki cihetiyle çalışmalenmektedir.

Yangın merdivenleri binalırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma degaje kuruluşlarda 120cm, koca katlı daire binalarında 90cm oylumluliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den az olmamalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan erdemli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok pıtrakı denetim altında tutulmaktadır.

Report this wiki page